OM OSS

Modhs Webbyrå finns i hjärtat av Solna men tar emot projekt över hela Sverige. Tack vare service som sträcker sig på alla dagar under veckan sticker vi ut emot våra konkurrenter.

Behöver ert företag hjälp med en ny hemsida? Vi på Modhs Webbyrå erbjuder företag och föreningar kundanpassade lösningar med hemsida ( hemsidor ) i wordpress, logotyper, grafisk profil samt webshoppar. Med snabb och effektiv service kan vi hjälpa er med webblösningar redan idag!

Lång erfarenhet av webbsidor i WordPress

Fördelen med att anlita oss på Modhs Webbyrå när du behöver hjälp med en hemsida är främst vår långa erfarenhet av branschen och wordpress. Sedan 2012 började utbildningen och grunden till det vi idag erbjuder våra kunder över hela Sverige. Idag har vi kunder över hela Sverige som och inom alla branscher som valt oss som sin leverantör av webbyrå och skapandet av hemsida.

Modhs Webbyrå hemsida – snabbt och enkelt

Vi erbjuder hemsidor till företag över hela landet, och oavsett hur era behov ser ut kan vi alltid stå till tjänst med snabba leveranser. Vi arbetar med kunder mestadels via telefon men hjälper även till via möten runtom Stockholm.

Många nöjda och återkommande kunder

Vi har många kunder som väljer att komma tillbaka kring allt som rör webben, design, hemsidor, logotyper samt trycksaker. Vi ser oss själva som lösnings orienterade och tar fram kostnadseffektiva lösningar till våra kunder inom alla segment.

Kontakta oss angående hemsidor

Om du vill få en testversion av en hemsida är du välkommen att ringa eller maila oss. Vi tar snabbt och enkelt fram ett utkast för att du ska se hur vi kan fylla ditt behov.

Modhs Webbyrå – Snabbt, enkelt, rätt.

Kontakta oss

Vi svarar alltid inom 24-timmar.

Storgatan 64, Solna

076-877 33 77

info@modhs.se

Fredrik Modh, Grundare

Låt oss komma igång