Tjänster

Google Ads

Vi på Modhs Webbyrå hjälper dig med din Google Ads marknadsföring för ökad försäljning. Vårt erbjudande är en Win/Win situation som ger dig som kund möjlighet att fokusera på kärnverksamheten menas vi driver försäljning och potentiella leads med Google Ads. Kontakta oss redan idag för ett möte eller en offert!

Vad är Google Ads?

Google Ads är en annonsplattform från Google där företag kan skapa annonser som visas på Google och på andra webbplatser på internet. Genom att använda Google Ads kan företag nå ut till målgrupper som söker efter relaterade produkter och tjänster på Google och på andra webbplatser. Annonsörer betalar bara när någon klickar på deras annonser, vilket kallas för kostnads per klick (CPC). Google Ads ger företag möjlighet att nå ut till målgrupper på ett målmedvetet sätt och att mäta effekten av sina annonser. 

En webbyrå kan ofta hjälpa företag att skapa och annonsera med Google Ads. De kan hjälpa till att sätta upp en annonskampanj på plattformen, välja lämpliga nyckelord och skapa annonser som är optimerade för att nå ut till rätt målgrupp. Webbyråer kan också hjälpa till att analysera resultatet av annonskampanjen och att göra justeringar för att förbättra prestanda och ROI (Return On Investment). Många webbyråer erbjuder också tjänster som sökmotoroptimering och rådgivning kring internetmarknadsföring, vilket kan vara användbart för företag som vill öka sin synlighet på internet.

 

Google Ads - För att just du ska synas

Vi på Modhs Webbyrå strävar alltid efter att skapa Google Ads-kampanjer med hög konvertering för mer försäljning, vinst och kunder. Konkurrensen om kunder kan vara hård och för att bli framgångsrik online måste de potentiella kunderna hitta till just din hemsida. Fördelen med Google Ads är att din digitala reklam på Google visas i exakt i samma ögonblick som någon söker efter en produkt eller tjänst som din.

Via Googles verktyg Google Analytics får du en djupare förståelse för dina kunder. Google Analytics ger dig de  verktyg du behöver för att analysera data för ditt företag på ett ställe. Allt för att skapa en helhetsbild och förståelse för hur kunderna agerar på din hemsida samt din annonsering.

Fördelarna är många med Google Ads

Fördelen med Google Ads är att denna typ av annonsering tillåter dig att att kontrollera dina utgifter. Det fungerar som så att du budar på de sökord som är relevanta för just din verksamhet. Detta gör att du kan ställa in en annonsbudget och inte överskrida den. Klickfrekvensen och kostnaden per klick är de alla viktigaste mätvärdena för hanteringen och utvärderingen av Google Ads. På så vis kan du övervaka och optimera din annonsering på Google över tid så att dne kan få bästa möjliga avkastning på investeringen från dina annonser.

Publiken
Först

Vi analyserar produkten du säljer och vilken målgrupp som ska nås, något som är mycket viktigt i en lyckad annonsering .

Mätbara
Resultat

Dina kampanjresultat går enkelt att utläsa så att du kan se den exakta avkastningen på investeringen

Optimerad
Annonsering

Vi anpassar annonseringen så att den visas för rätt målgrupp som med största sannolikhet kommer att köpa det du säljer.

Dataledd
Strategi

Vi förstår vi vikten av data och använder den för att hålla din strategi så korrekt som möjligt för en maximerad annonsering.

Lilla paketet

1300 kr/mån

Mellan paketet

2600 kr/mån

Kundanpassad

+ 2600 kr

Redo att synas?

Fyll i ditt nummer

Fyll i ditt nummer och namn så kontaktar vi dig inom kort.