Tjänster

Trycksaker

Vi på Modhs Webbyrå hjälper dig designa broschyrer, dekaler och annat grafiskt material samt hjälper dig med beställning hos vår tredjepartsleverantör. Genom att använda en leverantör som helhet får du både ned kostnaden och leveranstiden. Kontakta oss redan idag för en offert!

Trycksaker anpassade för dig och dina kunder

Vi hjälper dig med grafisk formgivning av tryck- och skyltmaterial så som visitkort, kataloger, flyers, affischer, broschyrer m.m. Trycksaker är ett perfekt komplement till den digitala annonseringen. Trycksaker är en viktig del av marknadsföringen i  er verksamhet. Vi hjälper er därför att skapa produkter som speglar er företagsidentitet och samtidigt tilltalar era kunder . På så sätt sprider ni företagets varumärke även utanför era väggar.

En annan viktig del av trycksaksproduktionen är att kommunicera via rätt produkt och material. Som företag kanske man främst tänker på trycksaker i form av visitkort, profilkläder och skyltar, men trycksaker kan vara vad som helst. Bland annat i papp, plast, textilier eller porslin. Många företag är dessutom ute efter mer kreativa lösningar, exempelvis reseprodukter, presentartiklar, godispapper, teknikprylar, reflexer eller något helt annat. Utgångspunkten är däremot densamma som i all företagskommunikation: syftet ska vara tydligt och målet ska vara bestämt. kommer att bädda in all kunskap, färdigheter och skicklighet att välja och integrera visuella element, skapa visitkort som hjälper dig att synas med kunder och lämna ett bra intryck.

Exempel på vad vi kan hjälpa dig med är

Visitkort

Vill du beställa visitkort kan vi hjälpa dig med både design & materialval samt bra pris.

Skyltar & Klistermärken

Vi har en bra produktionspartner i Sverige för skyltar & klistermärken med kort leveranstid och prisnivå.

Broschyrer

Vill du beställa broschyrer & affischer kan vi hjälpa dig med både design & konkurrenskraftigt pris.

Förpackningar & Påsar

Vill du beställa förpsckningar eller påsar till din verksamhet har vi en partner som trycker till bra pris & kort leveranstid.

Trycksaker för Er verksamhet

När vi designar trycksaker utgår vi från er grafiska profil. Har ni inte en grafisk profil kan vi självklart även hjälpa till med att ta fram en ny grafisk profil som hjälper till att skapa igenkänning och göra ditt företags kommunikation. Vid utformning av trycksaker är det bra att först tänka igenom syftet med materialet, vilka målgrupper som ska nås och hur materialet ska användas. Sedan kommer vi tillsammans fram till vilken eller vilka typer av trycksaker som passar bäst för din verksamhet. Därefter tar vi sedan fram skisser som du får godkänna innan det färdiga tryckmaterialet levereras.

Redo att synas?

Fyll i ditt nummer

Fyll i ditt nummer och namn så kontaktar vi dig inom kort.