Tjänster

Google Shopping

Google Shopping är det bästa sättet för dig med fysiska produkter att konvertera med hjälp av Googles egna shoppingfönster online. Låt kunden söka efter specifik produkt och välja direkt i googles sökfält mellan dig och dina konkurrenter. Du betalar bara per klick och inte per visning. Vi hjälper dig manövrera och konkurrera för en ökad försäljning med hjälp av Google Shopping. Kontakta oss för ett möte eller en offert redan idag!

Vad är Google shopping?

Google Shopping är en tjänst från Google som låter företag annonsera sina produkter på Google. När någon söker efter en produkt på Google kan resultatet innehålla annonser för relaterade produkter från olika företag. Dessa annonser visas som bilder av produkterna, tillsammans med priset och information om var man kan köpa produkten. När någon klickar på en annons öppnas en sida där man kan se mer information om produkten och köpa den. Google Shopping ger företag möjlighet att nå ut till människor som är intresserade av att köpa specifika produkter och att visa upp sina produkter på ett tilltalande sätt.

 

Google Shopping för att just din produkt ska synas

Google Shopping-annonser är det perfekta sättet att placera dina produkter inför högintresserade användare som vill köpa dina produkter. Tidigare kända som ”Produktannonser” har Google Shopping-annonser blivit ett lönsamt marknadsföringsverktyg för e-handelsföretag över hela världen. Allt fler människor vänder sig till sökmotorer för att handla online.

Google-annonsering kommer att leda människor till din webbplats, men vad är poängen om det inte är rätt person som nås av annonsen? Det är här vi hjälper dig på Modhs Webbyrå att hitta rätt och nå ut med din produkt. Vi sätter upp, ställer in och utvärderar din annonsering via Google Shopping tills vi hittar den vinnande kombinationen som ger maximala resultat för just din verksamhet.

Fördelarna är många med Google Shopping

Google Shopping är den främsta internetprisjämföraren. Den låter oss skapa dynamiska annonser från ditt dataflöde. Den har en högre konverteringsfrekvens och en högre CTR än andra typer av Google Ads-kampanjer.

Med Google Shopping kommer du att kunna marknadsföra dina e-handelsprodukter för att förbättra deras synlighet och öka synligheten av ditt varumärke.

Analys & Målgrupp

Vi analyserar produkten du säljer och vilken målgrupp som ska nås, något som är mycket viktigt i en lyckad annonsering .

Mätbara resultat

Dina kampanjresultat går enkelt att utläsa så att du kan se den exakta avkastningen på investeringen

Löpande optimering

Vi anpassar annonseringen så att den visas för rätt målgrupp som med största sannolikhet kommer att köpa det du säljer.

Dataledd strategi

Vi förstår vi vikten av data och använder den för att hålla din strategi så korrekt som möjligt för en maximerad annonsering.

Redo att synas?

Fyll i ditt nummer

Fyll i ditt nummer och namn så kontaktar vi dig inom kort.