Tjänster

Grafisk Profil

Vi på Modhs Webbyrå hjälper ditt företag med en ny Grafisk Profil. Vare sig det handlar om ett nystartat litet företag eller ett större globalt företag. Vi analyserar ert företag, marknaden och tar fram förslag på vad vi tror på skulle passa just ert företag bäst. Kontakta oss för en offert redan idag!

Grafisk Profil för ett seriöst intryck av varumärket

En grafisk profil definierar reglerna för att tillämpa de grafiska delarna av ett varumärke för att bibehålla dess visuella och kommunikativa anda. Kort sagt, utan en manual går ditt varumärke förlorat.

Identiteten för ditt varumärke är ditt företags personlighet. Det är detta som gör att du sticker ut och skiljer dig från konkurrenterna. En grafisk manual redogör för hur ditt företag ska synas utåt rent kommunikativt. Den inkluderar alla regler för grafiska applikationer för ditt varumärke, från typsnitt och färger till logotyper, applikationer och bilder. Det är ett referensverktyg som förklarar hur ett företag presenterar sig för världen genom design. Att skapa en visuell guide har två huvudsakliga fördelar: det garanterar en tydlig röd tråd som förstärker varumärket samt att medarbetarna får tydliga riktlinjer för hur de ska arbeta grafiskt och där med sparar tid.

Konsekvens är nyckeln till att skapa en sömlös varumärkesimage. Varje företag behöver skapa kommunikationsartiklar, som nyhetsbrev, bilder för sociala medier eller onlineannonser. En grafisk profil gör det möjligt att samla all information så att vem som helst kan ha tillgång till den när som helst och kan följa samma kriterier när det kommer till att skapa en design.

Fördelarna med en Grafisk Profil

Att skapa en grafisk profil med allt varumärkesrelaterat kommer definitivt att vara praktiskt, inte bara för dina anställda, utan också för dig.

Genom att ha allt listat blir det lättare att bedöma varje enskild del av din varumärkesstrategi och varumärkesidentitet till dina materiella tillgångar, såväl som de icke-materiella.

Att ha en omfattande lista över dina olika logotyper, länkar, appar, marknadsföringsmaterial online och offline, affärsformulär, presentationer, företagsbilder, certifieringar, utmärkelser och andra företagsrelaterade saker på ett ställe kan hjälpa dig att hitta allt du kan behöva snabbare .

Modhs Webbyrå hjälper dig!

Vi på Modhs Webbyrå har lång erfarenhet att jobba med grafiska profiler till företag inom alla sorters branscher. Från uppstart, analys och förståelse av företaget skapar vi en sammanhängande tråd med hjälp av den grafiska profilen. Vare sig det handlar om ett mindre företag som önskar skapa sitt varumärke eller ett större företag som önskar ta nya tag och skapa en tydlig branding och varumärke gentemot sina kunder.

Nära
Till Hands

När du eller dina medarbetare ska utföra något kommunikativt hjälper den grafiska profilen dig och fungerar som en guide.

Genererar Förtrodene
Över Tid

Den grafiska profilen bidrar till att kunden känner igen och minns ditt varumärke vilket ger ett långsiktigt förtroende.

Sparar
Tid

Att eliminera funderingar kring grafiskt utförande påskyndar processerna inom företaget och ge mer utrymme för att fokusera på huvuduppdraget.

En Livboj För
Nya Meddarbetare

Den grafiska profilen hjälper nya medarbetare att bekanta sig med företaget samt få en bild av hur kommunikationen ska utföras.

Enkel Profil

7 500 kr

Standard-site

15 000 kr

Kundanpassad

+ 15 000 kr

Redo att synas?

Fyll i ditt nummer

Fyll i ditt nummer och namn så kontaktar vi dig inom kort.