Tjänster

Logotyp

Vi på Modhs Webbyrå designar logotyper till små som stora företag. Vi börjar alltid med analys och eventuella önskemål från kunden. I nästa skede tar vi fram potentiella utkast som matchar dessa. Är du intresserad av en ny logotyp? Kontakta oss för ett möte eller en offert redan idag!

Logotyp - företagets ansikte utåt

En logotyp hjälper din målmarknad att identifiera de produkter eller tjänster du erbjuder. Det bygger varumärkets identitet. Allt som syns utåt från ditt företag skildrar den yttre varumärkesbilden. Din logotyp fungerar som ett avgörande element för att skapa denna bild samtidigt som du förstärker hela varumärkesidentiteten. En logotyp hjälper också till att forma ditt företags vision till en visuell form som är lätt att känna igen.

Vi genomför alltid en grundlig analys av ditt företag samt dina planer och idéer. Vi på Modhs Webbyrå AB vet vi vad som krävs för att omvandla tankar, visioner och idéer till en visuell symbol. Vårt mål är att skapa en unik, minnesvärd logotyp som bäst representerar din varumärkesidentitet och vision.

Vi hjälper dig att sticka ut

Med den ökande kundefterfrågan och konkurrensen på marknaden är det oerhört viktigt att få ditt företag att sticka ut bland dina konkurrenter. Av alla varumärkesstrategier är en väl vald logotyp en mycket värdefull tillgång. Vi på Modhs Webbyrå hjälper dig att ta fram en logotyp som överensstämmer med din verksamhet och som sticker ut bland dina konkurrenter. Se våra prisexempel nedan eller kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Analys av varumärket

Vi börjar med att analysera ditt varumärke för att kunna ta fram en så passande logotyp som möjligt.

Utkast & Korrigering

Vi återkommer med förslag på din logotyp och tar emot eventuella invändningar och förändringar som önskas.

Förstärker
Varumärket

Vi skapar en genomtänkt logotyp som speglar och förstärker ditt varumärke.

Hög
Kvalité

Vi levererar din färdiga logotyp i flera olika format och i högsta kvalitét.

Enkel design

3 000 kr

Standard paketet

6 000 kr

Kundanpassad

+ 800 kr/h

Referensprojekt

Redo att synas?

Fyll i ditt nummer

Fyll i ditt nummer och namn så kontaktar vi dig inom kort.