HEMSIDOR

Vi bygger stilrena hemsidor i WordPress

Vilket behov har du?

En hemsida är ansiktet utåt för ditt företag, många förstår inte vilken viktig investering det är. Och hur viktigt det faktist är att synas på nätet.

FRÅN: 5000 kr ex.moms

VÅRA TRE PAKETERBJUDANDEN

|

Modhs Webbyrå hjälpte oss med en ny hemsida. Vi var extra nöjda över den personliga servicen som erbjöds och hjälp med korrigering av både texter- & bilder.

– Danilo Vardiero, Connectway

Redo att ta kontakt?

Redo för en ny hemsida?

Vi på Modhs Webbyrå erbjuder små och stora företag med hemsidor i WordPress. Vi leverar hemsidor skräddarsydda och kundanpassade enligt era önskemål. I vårt arbete med hemsidor i wordpress använder vi oss av verktyget divi-builder som möjliggör snygg och stilren design. Till detta får ni även en enkel möjlighet att kunna uppdatera och göra egna ändringar själva. Vi tror på att snabba puckar och beslutsvägar mellan båda partner är nyckeln till en lönsam affär. Våra hemsidor skall vara säljande och generera er affärer det är vårt självklara mål.

Vi på Modhs Webbyrå har lång erfarenhet av WordPress och Divi. Med flera års erfarenhet och 100-tals projekt i ryggen vet vi vad som krävs för att leverera ett bra resultat till våra kunder. I början var arbetet enbart gentemot mindre företag. Men med åren har bolagen blivit större och idag jobbar vi med allt ifrån en nystartat installatör inom elbranschen till tech-företag som omsätter över en halv miljard kronor.

Vi arbetar med skräddarsydda lösningar till våra kunder eftersom behovet alltid ser olika ut då våra kunder finns inom alla branscher. Med lång erfarenhet har vi växt och tagit oss dit vi är idag, målet är att fortsätta växa inom vårt segment med WordPress hemsidor till små & stora företag.

Beställ Wordpres hemsida till företaget

Vi erbjuder hemsidor till företag och föreningar över hela Sverige. Vi utgår från Stockholm och har möjlighet att träffa bolag placerade i Kista, Sollentuna, Danderyd, Solna, Hägersten, Nacka, Södertälje. Ja egentligen hela Stockholmsregionen. 

Att beställa en WordPress hemsida av oss går snabbt och enkelt efter godkänd offert kommer vi igång med ert projekt direkt. Vi behöver veta grundliga frågor och beroende på storlekens arbete träffas vi för att planera. Vid mindre arbeten under 10 000,00 kr så sköter vi allt via mail & telefon. Då är leveranstiden av en hemsida 7-14 dagar.

Tack vare vår digitala närvaro finns vi tillgängliga 7-dagar i veckan. Vi vill möjliggöra förutsättningarna att få hjälp & support med sin webb varje dag under vecka. Då många av våra kunder är egenföretagare och har ”tid” med detta på helgerna.

Personlig service och snabb leverans

En av fördelarna med att vända sig till oss på Modhs Webbyrå för WordPress hemsidor är vårt förmåga att se kunden och personalisera vårt arbete tillsammans. Med snabba leveranser och trevligt bemötande. Vi strävar alltid att våra kunder ska vara vår nästa och bästa referenskund. Då vi idag har mestadels av våra projekt via referenser. Skulle ni ha ett brådskande support ärende hjälper vi er alltid samma dag. Även helger till ett högre debiterat pris. (Standard är 650,00 kr i timmen) men vid högre debitering bollas det beroende på arbetet. Ett exempel är att vi räddade en crashad hemsida på helgen vilket tog 9-timmar. (17.00-02.00) Det gick på 12 500,00 kr. Men hos en större byrå hade du fått vänta tills på måndagen och betalt det dubbla priset. Så vi tror på personlig service, support, resultat och pris.

Rätt produkt till rätt pris

Vårt primära fokus är att alltid leverera rätt produkt med snabb leverans till ett bra pris. Men även personlig service ligger oss varmt om hjärtat och vi arbetar alltid för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt när du vänder dig till oss. Därför har vi ett ständigt pågående arbete med att göra det enklare och mer tidseffektivt att lägga beställningar på WordPress hemsidor hos oss. Vi är en lyhörd partner som gillar när våra kunder kan ge oss tips och idéer hur våra samarbeten och våra framtida affärer kan bli bättre.

Genom åren har vi haft många nöjda och återkommande kunder och du kan läsa om några av dem som valt att handla sina hemsidor av oss här på vår hemsida.

Kontakta oss om hemsidor byggda i WordPress

Du är självklart välkommen att kontakta oss på Modhs Webbyrå om du är intresserad av en ny hemsida eller en ombyggnation av nuvarande hemsida. Vi tar gärna emot dig via telefon, mail eller via vårt kontaktformulär under Offert. Vi återkommer inom några timmar för att hjälpa dig med dina önskemål. Välkommen till oss på Modhs Webbyrå.

Besök Oss

Storgatan 64

171 52 Solna

Kontakta Oss

076-877 33 77

info@modhs.se

Följ Oss