Tjänster

Webbhotell/E-post & Domänhantering

Modhs Webbyrå hjälper dig med webbhotell och plats för din hemsida med säkra och snabba servrar. Vi ser även till att köpa ditt domännamn och med e-postkonton. Med snabb support och konkurrenskraftiga priser har vi olika paket och lösningar för just ditt behov. Kontakta oss redan idag!

Vad är ett webbhotell?

Ett webbhotell är en tjänst som ger dig möjlighet att lägga upp en hemsida på internet. När du har en hemsida på ett webbhotell kan den nås från nästan vilken dator som helst i världen genom att man skriver in hemsidans webbadress i webbläsarens adressfält. Webbhotellen ger oftast utrymme på en server där du kan lägga upp filer såsom HTML-filer, bilder och annat innehåll som du vill att ska finnas på din hemsida. Många webbhotell erbjuder också andra tjänster som t.ex. e-postkonton och domänhantering.

En webbyrå är ett företag som erbjuder tjänster relaterade till att skapa och underhålla webbplatser. Dessa tjänster kan också inkludera domänregistrering, e-post hantering och webbhotell.

 
 

Varför välja Modhs Webbyrå?

Vi på Modhs Webbyrå tar dagligen emot nya kunder som önskar att vi tillhandahåller köp av domän, webbhotell & hantering av e-postkonton. Många uppskattar lösningen med att ha ”one-stop shop” där man har en kontaktperson för sin hantering av sin webbplats & e-post.  Är du intresserad av vad vi erbjuder för paket och lösningar se längre ned på denna sida.

Vad vi erbjuder

Vi på Modhs Webbyrå erbjuder webbhotell/hosting, e-posthantering och domänhantering. Vill du prata om ditt behov med oss tveka inte att ringa oss på: 076-877 33 77 eller maila till info@modhs.se.

Webbhotell

Vi samarbetar med ett stort webbhotell med 99,9% drift.

Domänköp

Vi hjälper dig hitta lediga domäner och köper dom.

E-post / Microsoft-365

Vi erbjuder e-posthantering via webbhotellets servrar eller kopplar upp med Outlook-365.

Konkurrenskraftiga Priser

Vi erbjuder bra helhetslösningar med konkurrenskraftiga priser. Som har låg indexering.

Lilla paketet

100 kr/mån

Mellan paketet

300 kr/mån

Special paketet

+500 kr/mån

Redo att synas?

Fyll i ditt nummer

Fyll i ditt nummer och namn så kontaktar vi dig inom kort.