Tjänster

Grafisk Profil

Vi på Modhs Webbyrå hjälper ditt företag med en ny Grafisk Profil. Vare sig det handlar om ett nystartat litet företag eller ett större globalt företag. Vi analyserar ert företag, marknaden och tar fram förslag på vad vi tror på skulle passa just ert företag bäst. Kontakta oss för en offert redan idag!

Grafisk Profil för ett seriöst intryck av varumärket

En grafisk profil är en sammanhängande visuell identitet som representerar ett företag eller en organisation. Den består vanligtvis av flera element såsom logotyp, färger, typsnitt, typografi och grafiska element. Ibland inkluderas även bild- och illustrationsstilar. För att tydligt definiera och dokumentera dessa element används en grafisk profil.

En stor del av den grafiska profilen är hur användningen av de grafiska delarna ska användas. Det fungerar som en praktisk guide för att säkerställa att de grafiska elementen används enhetligt och professionellt i alla sammanhang. Vid utvecklingen av din grafiska identitet inkluderas alltid riktlinjer som en del av leveransen. Detta säkerställer att din grafiska profil kommuniceras rätt och stärker ditt varumärkes trovärdighet.

Fördelarna med en Grafisk Profil

Att skapa en grafisk profil med allt varumärkesrelaterat kommer definitivt att vara praktiskt, inte bara för dina anställda, utan också för dig.

Genom att ha allt listat blir det lättare att bedöma varje enskild del av din varumärkesstrategi och varumärkesidentitet till dina materiella tillgångar, såväl som de icke-materiella.

Att eliminera funderingar kring grafiskt utförande påskyndar processerna inom företaget och ge mer utrymme för att fokusera på huvuduppdraget.

Modhs Webbyrå hjälper dig!

Vi på Modhs Webbyrå har lång erfarenhet att jobba med grafiska profiler till företag inom alla sorters branscher. Från uppstart, analys och förståelse av företaget skapar vi en sammanhängande tråd med hjälp av den grafiska profilen. Vare sig det handlar om ett mindre företag som önskar skapa sitt varumärke eller ett större företag som önskar ta nya tag och skapa en tydlig branding och varumärke gentemot sina kunder.

Nära
Till Hands

När du eller dina medarbetare ska utföra något kommunikativt hjälper den grafiska profilen dig och fungerar som en guide.

Genererar Förtrodene
Över Tid

Den grafiska profilen bidrar till att kunden känner igen och minns ditt varumärke vilket ger ett långsiktigt förtroende.

Sparar
Tid

Att eliminera funderingar kring grafiskt utförande påskyndar processerna inom företaget och ge mer utrymme för att fokusera på huvuduppdraget.

En Livboj För
Nya Meddarbetare

Den grafiska profilen hjälper nya medarbetare att bekanta sig med företaget samt få en bild av hur kommunikationen ska utföras.

Standard

4 500 kr

Avancerad

9 000 kr

Kundanpassad

9 000 kr +

Redo att synas?

Fyll i ditt nummer

Fyll i ditt nummer och namn så kontaktar vi dig inom kort.