Tjänster

Hemsida

Vi på Modhs Webbyrå kan hjälpa dig med hemsida i WordPress, webbutveckling/kodning, e-handel/webshop i Woocommerce, webbhotell, e-post, domänhantering & supportavtal. Med oss som leverantör kan du känna att du är i trygga händer och vi tummar aldrig på kvalitén eller servicen gentemot er som kund. Kontakta oss för ett möte eller en offert redan idag!

Webbdesign efter dina önskemål

Vi på Modhs Webbyrå strävar alltid efter att ge dig som kund en hemsida anpassad efter dina önskemål. När det kommer till webbdesign är det viktigt att det finns en röd tråd för ett tydligt budskap utåt. Användarvänlighet och funktion står alltid i centrum. 

Oavsett vilken typ av hemsida du behöver så kan vi skapa den åt dig. Vi går tillsammans igenom ditt behov och vision för att sedan lämna förslag på en design. Vi utvecklar din hemsida för att den på bästa sätt ska fungera för din verksamhet och dess inriktning. Det innebär att vi även kan hjälpa dig med skräddarsydda lösningar som uppfyller de behov som du har idag, men även de som kan komma i framtiden. Hemsidan vi skapar till dig kan du själv sköta och administrera då WordPress är en plattform med open source, vilket gör det möjligt för dig att vidareutveckla den på egen hand. 

Vi erbjuder följande tjänster inom Hemsida

Webbdesign i WordPress

Vi skapar skräddarsydd webbdesign till företag i WordPress. Hemsidan anpassas efter ditt behov och vision för att träffa din målgrupp på bästa sätt. Vår ambition är en tilltalande och användarvänlig hemsida.

Från: 6 000 kr ex.moms

Webbutveckling/Kodning

Med våra kunskaper inom webbutveckling och kodning ser vi till att ditt företag lyfter till nästa nivå. Med rätt funktioner skräddarsydda efter ditt behov maximerar vi kundupplevelsen och användarvänligheten på din hemsida.

Från: 650 kr/h ex.moms

E-handel/Webshop

Vi levererar en snygg och säljande e-handel / webshop till ditt företag. Vårt mål är att webshopen ska generera nya kunder och mer försäljning.  Vi skapar de bästa förutsättningarna för att ditt företag ska kunna driva en  framgångsrik e-handel både i Sverige och internationellt.

Från: 20 000 kr ex.moms

Webbhotell/E-post/Domänhantering

Låt oss hjälpa dig hantera ditt val och köp av domän, webbhotell och e-postadresser. Så får du möjlighet att fokusera på din kärnverksamhet. Vi hjälper dig med uppsättning och hantering av Office-365 och andra outlook-integrationer vid förfrågan.

Från: 100 kr/mån ex.moms

Supportavtal

Med vårt supportavtal slipper du tänka på tekniskt krångel med din hemsida. Vi ser till så att din hemsida är uppdaterad och live så att du kan fokusera på ditt huvuduppdrag.

Från: 650 kr/mån ex.moms

1

Planering

Hos oss på Modhs Webbyrå får du en personlig designer som sätter sig in i ditt projekt och finns med som din personliga kontakt hela vägen från start till mål. Vi går tillsammans igenom ditt behov och dina idéer kring din nya hemsida. Vi analyserar din vision och målgrupp för att skapa en optimal wordpress hemsida för dina kunder. Tankar kring omfattning, struktur, innehåll färger och former är relevant i denna planeringsfasen. 

Design

Utifrån planeringen skapar vi ett första utkast på hemsidan. Med din personliga kontaktperson går vi tillsammans igenom eventuella ändringar och kompletteringar löpande tills vi färdigställt hemsidan/projektet.

2

3

Lansering

När det sista utkastet är godkänt så planerar vi in en lansering. När lanseringsdagen väl är inne så släpps den ut på internet. Vi hjälper er därefter gärna med ett supportavtal som en löpande partner. För att sidan skall vara fungerande och vara live. Det kan handla om server/plugins & tema uppdateringar, eller löpande uppdateringar för nyheter, text & bilder m.m.

Referensprojekt

Insikt

Elton Wood

De Lonti

Cohr Group

Redo att synas?

Fyll i ditt nummer

Fyll i ditt nummer och namn så kontaktar vi dig inom kort.