Kunder & Case

Kunder & Case

Hemsidor i WordPress

Burgårdsgatan

Burgårdsgatan har specialistkunskap inom beroende, missbruk och riskbruk. De önskade en modern och stilren hemsida för att presentera deras behandlingar.

Juristbyrån Algorani

Juristbyrån Algorani önskade en stilren och tydlig one-page design som visar deras tjänster. Både vi och kunden är mycket nöjda med det fina resultatet.

GOGR Besiktiningar

Vi har tagit fram en stilren och tilltalande hemsida till GOGR Besiktningar. Hemsidan går hand i hand med deras grafiska profil och visar all information på ett tydligt sätt.

Offerttjänst

Vi har hjälpt offerttjänst med att skapa en hemsida och ett brand. Vi har skapat unika grafiska element och en design som går hand i hand.

Etix

Vi har byggt en one page-hemsida till Etix vilket innebär att all information ligger på en sida. Här har vi skapat en stilren design utifrån företagets grafiska profil.

Initiativ 1415

Initiativ 1415 efterfrågade en informativ och grafiskt tilltalande hemsida i toner från naturen och de bilder som de önskade använda på hemsidan.

Amadeo Utbildning

Hos Amadeo erbjuds du grundläggande och gymnasiala vuxenutbildningar. Vi har skapat en tydlig designsturktur som passar företagets riktlinjer. 

Energistigen

Dream Real Estate förmedlar exklusiva fastigheter på solkusten. Vi har tagit fram en elegant design och hjälpt till med integration av fastighetssystem. 

Just Sustainable

Just Sustainable är din hållbara partner för styrelserekrytering. Här har vi fått arbeta med härliga färger och tagit fram en modern hemsida. 

Insikt

Insikt som erbjuder föreläsare i Stockholm önskade en stilren och modern hemsida som andas 2022. Vi tog fram en snygg layout med bokningsbara utbildare.

Energistigen

Energistigen erbjuder installationer av solceller, elbilsladdning och batterier genom en tydlig och strukturerad process tillsammans med kund.

Cohr Group

Företaget Cohr Group ville modernisera sin hemsida och vi fick uppdraget. Med hjälp av custom code lyckades vi skapa denna unika plattform med animationer.

Nopo

NOPO är en mix av norden och Asien. Beläget på den historiska båten Saltkråkan. Här finner du nytänkande lyxig men avslappnad mat, med passande drycker.

DentalRekrytering

Det är avgörande att ha rätt personal för att uppnå framgång. DentalRekrytering är din pålitliga partner som hjälper er att bygga ett starkt och professionellt team.

Knäppingen

Knäppingen Bryggeri & Spiseri jobbar aktivt med att ta fram nya och spännande smaker. Förutom öl från deras eget och andras bryggerier serverar vi dessutom grymt käk!

Nordic Systems

Nordic Systems erbjuder solcellsinstallationer till villor, företag, brf:er och lantbruk. Vi tog fram en snygg layout med tydig information om deras tjänster.

Cadena Psykolog

Vi skapade Cadena Psykolog i en unik stil & design som tilltalade kundens smak. Företaget hjälper till med psykologitjänster i Göteborgsområdet med omnejd.

World Explorer Board Game

Vi hjälpte World Explorer Board Game att skapa en lekfull och kreativ hemsida. Här får besökaren en härlig försmak på brädspelet.

Momento Dinnerclub

Momento är en världs-inspirerad tapasresturang. Här har de har samlat smårätter från världens bästa platser och gjort dom med en nordisk touch. 

De Lonti

Frisör i Helsingborg som ville ha en snygg one-page hemsida som gör det enkelt för kunden att se öppettider, kunna boka online och priser.

Nybyggdens Bygg

Nybyggdens Bygg AB är ett nystartat företag med utgångspunkt, Älmhult. Vi hjälpte dem att ta fram en stilren hemsida där kunden enkelt hittar all information.

Diversity Charter Sweden

Världens största nätverk inom mångfalds- och inkluderingsfrågor önskade en stilren och seriös hemsida. Vi tog fram en design hand i hand med deras grafiska profil.

AGV Electrix

AGV Electrix ville ha en onepage-hemsida samt grafiskt material med en röd tråd. Vi tog fram en snygg hemsida, logotyp och visitkort. 

Virmac

Vi fick i uppdrag att skapa en snygg och stilren onepage-hemsida till Virmac. Resultatet blev en tilltalande hemsida som andas deras bransch. 

Smartare Rekrytering

Stilren one-page till rekryteringsbolaget Smartare Rekrytering i Stockholm. Vi hjälpte även till med en snygg logotyp och visitkort.

Fritz Konsulter

Fritz Konsulter önskade en stilren one-page för att synas på internet. Vi hjälpte även kunden med en snygg logotyp som kommer användas digitalt & i tryck.

Föreningsoljan

Föreningsoljan erbjuder föreningar, skolklasser och lag att tjäna pengar helt utan risk. De önskade en hemsida i stil med deras koncept med en kalkylator-funktion.

Stekosterian

Stekosterian ligger på Skara-slätten och erbjuder lokal stekost (Halloumi) från Sverige. Vi fick uppdrag att designa upp deras snygga och tilltalande hemsida.

Zacki Bar och Restaurang

I mitten av byn Götene ligger Zacki Bar & Restaurang. Vi skapade en modern hemsida som är tilltalande för nya som gamla besökande kunder.

Microcement Stockholm

Stilren landningssida till ett företag i Hägersten som erbjuder snygga byggnationer med hjälp av Microcement för badrum, kök och allmänna ytor.

Gesolus

Gesolus erbjuder solcellsinstallationer till företag, brf:er och lantbruk. Vi hjälpte dem med att skapa en stilren hemsida som på ett tydligt sätt presenterar deras tjänster.

Loftén Konsult

Loftén Konsult erbjuder säkerhetskonsulttjänster. Vi byggde en hemsida som andas deras bransch tydligt visar deras tjänster och arbetsområden.

Carter’s Space for reflections

Carter’s Space for reflections erbjuder psykoterapi online. Här har vi designat en fin och harmonisk hemsida som på ett tilltalande sätt presenterar tjänsterna.

Johanna Thuringer

Svenska modellen Johanna Thuringer som arbetat med världens största varumärken ville få en plattform emot sina kunder. Vi fick äran att skapa denna unika hemsida.

Vedens Lustgård

På Skara-slätten finns Vedens Lustgård. En plats där du kan avsmaka lokala råvaror i lantlig stil. Vi skapade en stilren hemsida för bokning, se öppetider och menyn.

Worthwhilestaff

Helsingborgsföretaget Worth While Staff som erbjuder rekryteringstjänster hade ett tydligt mål med både färg, font och layout. Vi var med och förverkligade den.

JV Service

JV Service är en total entreprenör inom bygg. De önskade en enkel och stilren hemsida där kunderna enkelt kan se tjänsterna och begära en offert. 

Projekt & Partner

Projekt&Partner visar vägen med en skalbar och effektiv verksamhetsutveckling. Här har vi arbetat med att skapa en stilren hemsida som ger ett seriöst intryck.

Momento Group

Momento Group driver Jönköpings hetaste restauranger. Vi har byggt en snygg startsida som leder vidare in på hemsidorna som vi byggt för respektive restaurang.

Älvsjö Måleri

Måleriföretaget Älvsjö Måleri efterfrågade en färgstark hemsida för att presentera deras information och tjänster på ett tydligt sätt. 

Forsells Oljetransport

Vi har hjälpt Forsells Oljetransport att skapa en hemsida där kunden bland annat kan beställa bulktransporter och ansöka om tankkort.

Nöjeslokalen

Vi har byggt en standardsida till Nöjeslokalen som erbjuder aktiviteter för alla tillfällen. Här får kunden en tydlig bild av produkterna som hyrs ut. 

Klätterträdet

Klätterträdet i Gävle önskade en snygg och enkel hemsida. Vi hjälpte kunden och skapade även bloggfunktion för att löpande kunna ge ut ny information.

Östermalms Trafikskola

Östermalms Trafikskola önskade en ny hemsida som var kopplad med deras bokningssystem. Vi skapade en attraktiv site som förutsatt skall konvertera.

Dödsbo Proffsen

Dödsboproffsen i Tumba önskade en tydlig hemsida för konvertering med hjälp av google. Vi skapade design, SEO-texter och formulär över hela siten.

XP Bygg

XP Bygg i Solna önskade en mer modern hemsida till deras företag. Med en snygg stil som visar upp tidigare referensprojekt.

Focus Ekonomi

Focus Ekonomi i Järfälla hjälper företag med redovisning. Företaget önskade en enkel site som visar deras tjänster.

DUNIFORM

Vi fick äran att arbeta med Duni med deras hemsida till Duniformservice. En site med rörligt material och information.

Tia Växjö

Tia Växjö är en lokal kampsportsförening som önskade en mer modern plattform för sina medlemmar. Vi skapade en unik och rolig webbplats.

Skärhamns Resebyrå

I vackra Skärhamn finns resebyrån som önskade en ny och komplett hemsida i WordPress med avancerade bokningsformulär som vi skapat.

Universalekonomi

Universalekomini önskade en enkel hemsida för att på bästa sätt presentera tjänsterna de erbjuder. Resultatet blev en stilren och snygg hemsida.

AF Instalation

AF Installation i Tyresö finns företaget med +50 anställda som erbjuder VVS-installationer. Vi skapade en stilren hemsida för att visa upp deras tjänster.

Instotal

Nystartade Instotal i Helsingborg fick en snygg och modern hemsida för att visa upp deras företag. Siten har optimerats för bästa resultat på google.

CimplAir

CimplAir i Götene önskade en modernisering av sin tidigare hemsida och vi byggde om den från grunden med +40 undersidor för att skapa en proffsig layout.

E-handel

Kidsnord

Kidsnord som erbjuder barn- och babyprodukter önskade en modern e-handel i en passande design med betalningslösning från Klarna. 

FAOS Cosmetics

FAOS Cosmetics tillverkar och själjer naturlig och närproducerad hudvård. Vi har tagit fram en ljus och stilren e-handel till dem.

VWM Studio

VWM Studio erbjuder snygga och stilrena trottoarskyltar i metall. De efterfrågade en modern och tilltalande hemsida som gick hand i hand med deras brand.

Elton Wood

E-handelsföretaget EltonWood i Göteborg som erbjuder herrsmycken önskade en modern e-handel med betalningslösning från Klarna. 

Sidewalk

E-handelsföretaget Sidewalk i Solna ville modernisera sin e-handel på webben. Med över 28 000 st produkter och olika betallösningar i sin checkout.

FibreHigh

FibreHigh i Solna önskade en e-handel utifrån deras grafiska profil. Vi skapade mycket kundanpassade lösningar och använt Klarna checkout som betallösning.

Knutwall

Skylt & Märkningsföretaget Knutwall i Södertälje önskade en modern e-handel. Vi skapade hemsidan och ca 120-st landningssidor för högre konvertering.

BaderFajer

Nystartade Örebroföretaget önskade hjälp med layout och betallösning av deras e-handel. Vi skapade grunden som kunden sedan tar över själv för hantering.

O’Kelly Acumen

O’Kelly Acumen efterfrågade en stilren e-handel. 

 

Lagerbox

Lagerbox efterfrågade en hemsida med funktionen för att kunna boka förrådslösningar online. Hemsidan och funktionen är anpassad och byggd just utefter deras behov.

Logotyper

Vi finns vid din sida hela vägen!

Förstärk din vision med vår hjälpande hand. Vi hjälper dig att branda ditt företag efter din vision – så att kunden får en tydlig bild av vad just ditt företag vill förmedla. Att din hemsida, sociala medier, logotyp och annat grafiskt material har samma anda ger ett seriöst intryck. Ett tydligt budskap och en röd tråd bidrar till ökad föräljning.

Hur kan vi hjälpa just dig?

Hemsida

Google

Grafisk formgivning

Sociala medier

Redo att synas?

Fyll i ditt nummer

Fyll i ditt nummer och namn så kontaktar vi dig inom kort.