Kunder & Case

Kunder & Case

Hemsidor i WordPress

Insikt

Insikt som erbjuder föreläsare i Stockholm önskade en stilren och modern hemsida som andas 2022. Vi tog fram en snygg layout med bokningsbara utbildare.

De Lonti

Frisör i Helsingborg som ville ha en snygg one-page hemsida som gör det enkelt för kunden att se öppettider, kunna boka online och priser.

Cohr Group

Företaget Cohr Group ville modernisera sin hemsida och vi fick uppdraget. Med hjälp av custom code lyckades vi skapa denna unika plattform med animationer.

Stekosterian

Stekosterian ligger på Skara-slätten och erbjuder lokal stekost (Halloumi) från Sverige. Vi fick uppdrag att designa upp deras snygga och tilltalande hemsida.

Zacki Bar och Restaurang

I mitten av byn Götene ligger Zacki Bar & Restaurang. Vi skapade en modern hemsida som är tilltalande för nya som gamla besökande kunder.

Microcement Stockholm

Stilren landningssida till ett företag i Hägersten som erbjuder snygga byggnationer med hjälp av Microcement för badrum, kök och allmänna ytor.

Johanna Thuringer

Svenska modellen Johanna Thuringer som arbetat med världens största varumärken ville få en plattform emot sina kunder. Vi fick äran att skapa denna unika hemsida.

Vedens Lustgård

På Skara-slätten finns Vedens Lustgård. En plats där du kan avsmaka lokala råvaror i lantlig stil. Vi skapade en stilren hemsida för bokning, se öppetider och menyn.

Worthwhilestaff

Helsingborgsföretaget Worth While Staff som erbjuder rekryteringstjänster hade ett tydligt mål med både färg, font och layout. Vi var med och förverkligade den.

Klätterträdet

Klätterträdet i Gävle önskade en snygg och enkel hemsida. Vi hjälpte kunden och skapade även bloggfunktion för att löpande kunna ge ut ny information.

Östermalms Trafikskola

Östermalms Trafikskola önskade en ny hemsida som var kopplad med deras bokningssystem. Vi skapade en attraktiv site som förutsatt skall konvertera.

Dödsbo Proffsen

Dödsboproffsen i Tumba önskade en tydlig hemsida för konvertering med hjälp av google. Vi skapade design, SEO-texter och formulär över hela siten.

XP Bygg

XP Bygg i Solna önskade en mer modern hemsida till deras företag. Med en snygg stil som visar upp tidigare referensprojekt.

Focus Ekonomi

Focus Ekonomi i Järfälla hjälper företag med redovisning. Företaget önskade en enkel site som visar deras tjänster.

DUNIFORM

Vi fick äran att arbeta med Duni med deras hemsida till Duniformservice. En site med rörligt material och information.

Tia Växjö

Tia Växjö är en lokal kampsportsförening som önskade en mer modern plattform för sina medlemmar. Vi skapade en unik och rolig webbplats.

Skärhamns Resebyrå

I vackra Skärhamn finns resebyrån som önskade en ny och komplett hemsida i WordPress med avancerade bokningsformulär som vi skapat.

Ekra Ekonomi

Ekra i Solna hjälper företag med deras företagsekonomi. Vi skapade en enkel one-page lösning för att visa deras tjänster på ett enkelt sätt.

AF Instalation

AF Installation i Tyresö finns företaget med +50 anställda som erbjuder VVS-installationer. Vi skapade en stilren hemsida för att visa upp deras tjänster.

Instotal

Nystartade Instotal i Helsingborg fick en snygg och modern hemsida för att visa upp deras företag. Siten har optimerats för bästa resultat på google.

CimplAir

CimplAir i Götene önskade en modernisering av sin tidigare hemsida och vi byggde om den från grunden med +40 undersidor för att skapa en proffsig layout.

E-handel i WooCommerce

Elton Wood

E-handelsföretaget EltonWood i Göteborg som erbjuder herrsmycken önskade en modern e-handel med betalningslösning från Klarna. 

Sidewalk

E-handelsföretaget Sidewalk i Solna ville modernisera sin e-handel på webben. Med över 28 000 st produkter och olika betallösningar i sin checkout.

FibreHigh

FibreHigh i Solna önskade en e-handel utifrån deras grafiska profil. Vi skapade mycket kundanpassade lösningar och använt Klarna checkout som betallösning.

Knutwall

Skylt & Märkningsföretaget Knutwall i Södertälje önskade en modern e-handel. Vi skapade hemsidan och ca 120-st landningssidor för högre konvertering.

BaderFajer

Nystartade Örebroföretaget önskade hjälp med layout och betallösning av deras e-handel. Vi skapade grunden som kunden sedan tar över själv för hantering.

O’Kelly Acumen

O’Kelly Acumen efterfrågade en stilren e-handel. 

 

Logotyper

Vi finns vid din sida hela vägen!

Förstärk din vision med vår hjälpande hand. Vi hjälper dig att branda ditt företag efter din vision – så att kunden får en tydlig bild av vad just ditt företag vill förmedla. Att din hemsida, sociala medier, logotyp och annat grafiskt material har samma anda ger ett seriöst intryck. Ett tydligt budskap och en röd tråd bidrar till ökad föräljning.

Hur kan vi hjälpa just dig?

Hemsida

Google

Grafisk formgivning

Sociala medier

Redo att synas?

Fyll i ditt nummer

Fyll i ditt nummer och namn så kontaktar vi dig inom kort.