Tjänster

Betald Marknadsföring på sociala medier

Under senare år har vårt arbete gentemot Sociala Medier ökat. Detta tack vare en låg kostnad för att nå ut till många människor både lokalt och globalt. Genom vårt arbete att analysera er produkt och ställa in rätt mätvärlden kan vi skapa er en ökad försäljning snabbt med betald marknadsföring. Kontakta oss för en möte eller en offert redan idag!

Vad är betald marknadsföring på Sociala Medier?

Social media marketing är en form av internetmarknadsföring som innebär att skapa och dela reklaminnehåll på sociala medienätverk (ex. Facebook, Instagram och linkedIn) för att uppnå marknadsförings- och varumärkesmål, som att locka fler kunder.

Facebook annonsering

Facebook-annonsering ger företag tillgång till den största sociala medieplattformen i världen. När det gäller att nå potentiella kunder och utöka varumärkesmedvetenheten finns det ingen bättre social medieplattform än Facebook. Vi hjälper dig att skapa och dra nytta av Facebook-annonser i form av bildannonser, videoannonser, karusellannonser och omröstningsannonser för att skapa intresse för ert företag.

Facebook-annonshantering är ett utmärkt sätt att rikta in sig på din exakta målgrupp och uppnå omedelbara resultat. Från tidpunkten för lanseringen upplever de flesta företag nya leads och försäljningar inom ett par dagar. Modhs Webbyrå AB hjälper dig att skräddarsy dina annonser för att tilltala specifika kunder, inrikta dig efter demografi och använda analyser för att bestämma den optimala Facebook-strategin för sociala medier för ditt företag.

Instagram annonsering

Bredvid Facebook har Instagram en av de största användarbaserna på alla sociala medieplattformar online. Över 1 miljard människor är aktiva på Instagram, vilket gör det till det perfekta alternativet för att marknadsföra produkter och öka varumärkesengagemanget.

Modhs Webbyrå AB hjälper våra kunder att marknadsföra kreativt innehåll och annonsformat på Instagram för att öka publiktillväxten, sälja produkter, få fler potentiella kunder och öka varumärkesmedvetenheten. Vi kan också integrera dina Instagram-kampanjer med Facebook Ads Manager för att få tillgång till inriktningsalternativ och optimeringar. Vi effektiviserar din annonshantering, så att du vet exakt vad som fungerar och vilken typ av resultat vi hjälper dig att uppnå.

Linkedin annonsering

LinkedIn är plattformen som rekommenderas för B2B-marknadsföring (business to business), särskilt för företag som vill generera leads och maximera effektiviteten i sociala medier.

Annonsering på LinkedIn ger en viss grad av inriktning som är unik för sociala medier, inklusive alternativ för att rikta in, filtrera och utesluta vissa demografiska mål baserat på dina affärsmål.

Vi erbjuder en Win/Win lösning

Med flera år i branschen har vi lyckats hjälpa små som stora företag med en konverteringsökning och vinstdrivande försäljning med hjälp av Facebook, Instagram och Linkedin. Vi erbjuder en Win/Win modell som gör att vi vet att vårt sätt att arbeta genererar ert företag ett positivt ROI. Och vi finns med löpande för att erbjuda ständiga förändringar i annonseringen för en lägre kostnad och ett så högt ROI som bara går för den produkt/tjänst som vi tillsammans ska arbeta upp och erbjuda.

Löpande statistik

Vi ger er löpande statistik och uppdateringar av vårt arbete.

Ökad försäljning

Vi ser till att skapa annonser som ökar er försäljning.

Nöjda kunder

Våra kunder skall alltid vara nöjda kunder och vi gör det vi kan för att erbjuda den bästa lösningen.

Referenskunder

Det vanligaste sättet vi får kunder inom marknadsföring är via referenser vilket säger allt.

Lilla paketet

1300 kr/mån

Mellan paketet

2600 kr/mån

Kundanpassad

+ 2600 kr

Redo att synas?

Fyll i ditt nummer

Fyll i ditt nummer och namn så kontaktar vi dig inom kort.