Tjänster

Google

Vi på Modhs Webbyrå är din helhetslösning med Googles tjänster. Vi hjälper dig med: Google Ads, Google Analytics, Google Shopping, SEO on-page, Content till din blogg & utbildning för att kunna manövrera systemen själv. Låt oss ta fram en lösning som passar just dig. Kontakta oss för ett möte eller en offert redan idag!

Marknadsföring på Google efter dina önskemål

Vi på Modhs Webbyrå strävar alltid efter att ge dig som kund marknadsföring på Google anpassad efter dina behov. När det kommer till att synas på Google är det viktigt att strukturera hemsidan rätt från grunden så att sökmotorer hittar enkelt hittar informationen på hemsidan. Ett annat sätt att synas på Google är via Google Ads och Google Shopping. Att rätt kund ska hitta just ditt företag står alltid i centrum. 

Oavsett vilken typ av produkt eller tjänst du vill marknadsföra via Google så hjälper vi dig. Vi går tillsammans igenom ditt behov och vision för att sedan hitta den bästa lösningen för just dig. Vi anpassar marknadsföringen på Google efter det som just du erbjuder för att den på bästa sätt ska fungera för din verksamhet och dess inriktning.  Att synas på Google bidrar till ökad försäljning och exponering. Vi erbjuder också utbildning i hur ni själva hanterar er marknadsföring och får en tydlig bild av hur Google fungerar.

Vi erbjuder följande tjänster inom Google

SEO On-page

När det kommer till SEO, eller Search Engine Optimization som SEO är en förkortning för, finns det inga genvägar. Det krävs att man strukturerar och skapar informationen rätt på sin hemsida från grunden så att sökmotorer enkelt hittar informationen på webbplatsen.

Google Ads

Ett sätt att synas på Google är Google Ads. Det innebär att man betalar för en bra placering på Google istället. På så vis hamnar man högt upp via sponsrade länkar. Du betalar bara när någon klickar på dina annonser.

Google Analytics

Med hjälp av Google Analytics kan vi mäta och analysera allt ifrån besökarstatistik, potentiella köp om kunden kommer via betalda annonser eller organisk text m.m. Låt oss hjälpa dig att ta din hemsida och affärer till en ny nivå. Läs mer om Google Analytics eller kontakta oss för att veta mer.

Google Shopping

Google Shopping är den del Google tillåter oss att söka, jämföra och handla fysiska produkter via olika återförsäljare. Det är ett mycket effektivt verktyg för e-handlare som vill öka sin verksamhets försäljning. 

Content till Blogg

Vi hjälper dig att skapa relevant content till din blogg på hemsidan. Bra utformat content på hemsidans blogg hjälper din hemsida att synas på Google. Sökmotorer hittar information i dina inlägg och leder där med kunden som söker på informationen rakt in på just din hemsida.

Utbildning

Vill du få bättre förståelse för hur man syns på Google? Vi håller i utbildningar för hur du hanterar dina annonser på Google så att du själv kan ställa in din annonsering efter behov. Utbildningen kan hållas både digitalt, på länk, men även fysiskt där vi kommer ut och utbildar dig och dina kollegor i Google Ads.

1

Planering och behovsanalys

Vi går tillsammans igenom ditt behov och vision för att sedan skapa en optimal marknadsföring via Google efter dina önskemål och budget. Vi skapar sedan annonser och innehåll för att det på bästa sätt ska fungera för din verksamhet och dess inriktning. 

Skapande och uppsättning av marknadsföring

Vi skapar och sätter upp din marknadsföring enligt det vi kom fram till i planeringsfasen.

2

3

Publicering

Dags för publicering! Vi startar då annonseringen efter den strategi och budget vi kommit fram till i det första steget. Efter ett tag är det fördelaktigt att utvärdera utfallet  för att eventuellt finslipa marknadsföringen för bästa resultat för din målgrupp.

Redo att synas?

Fyll i ditt nummer

Fyll i ditt nummer och namn så kontaktar vi dig inom kort.