Tjänster

E-handel / Webshop

Vi skapar er E-handel/Webshop i WordPress med hjälp av tillägget WooCommerce. Denna open source lösning gör att vi kan skapa webshopen ni alltid drömt om, med fritt antal betallösningar, integrationer emot affärssystem som Fortnox & Visma och kundanpassade kodade lösningar. Vi bygger E-handel till små som stora kunder. Kontakta oss för ett möte eller en offert redan idag!

E-handel / Webshop i Woocommerce

Vi på Modhs Webbyrå strävar alltid efter att ge dig som kund en webshop anpassad efter dina önskemål. När det kommer till webbdesign är det viktigt att det finns en röd tråd för ett tydligt budskap utåt. Användarvänlighet och funktion står alltid i centrum. 

Oavsett vilken typ av webshop du behöver så kan vi skapa den åt dig. Vi går tillsammans igenom ditt behov och vision för att sedan lämna förslag på en design. Vi utvecklar din webshop för att den på bästa sätt ska fungera för din verksamhet och dess inriktning. Det innebär att vi även kan hjälpa dig med skräddarsydda lösningar som uppfyller de behov som du har idag, men även de som kan komma i framtiden. Webshopen vi skapar till dig kan du själv sköta och administrera då WordPress och Woocommerce är en plattform med open source, vilket gör det möjligt för dig att vidareutveckla den på egen hand. 

Webshop efter ditt behov

Vi brinner för det vi gör, men vi brinner också för det du gör. Vi ser och förstår våra kunder och partners för att ta fram bästa möjliga produkt. Vi skapar en fulländad webshop i Woocommerce med en design som passar ditt företags profil. Självklart optimerar vi sidan för Google så att sökmotorn enkelt hittar din information. Vi lägger även stor vikt vid att hemsidan ska vara både tilltalande och användarvänlig.

Kundanpassad
Design

Vi anpassar er webshop enligt era önskemål. Både för design och funktionaliteten.

Marknadsföring
För ökad försäljning

Vi hjälper er med marknadsföring för att få era produkter att sälja på marknaden.

Användarvänlig
Redigering

Vid avslutat projekt erbjuder vi utbildning av systemet för att ni själva ska kunna hantera det.

Anpassad för
olika enheter

Vi bygger din hemsida så att den är snygg och kompatibel både i datorn, mobilen och surfplattan.

Liten Webshop

20 000 kr

Standard Webshop

30 000 kr

Kundanpassad

+ 30 000 kr

Referensprojekt

Elton Wood

Sidewalk

FibreHigh

Knutwall

Redo att synas?

Fyll i ditt nummer

Fyll i ditt nummer och namn så kontaktar vi dig inom kort.