Tjänster

Grafisk formgivning

Vi hjälper små som stora företag med design av: Logoyper, Grafisk Profilering, Trycksaker så som skyltar, dekaler, broschyrer m.m. & Formgivning av symboler, färg/form. Kontakta oss för ett möte eller en offert redan idag!

Grafisk formgivning skapad efter ditt behov

Vi på Modhs Webbyrå hjälper dig med grafisk formgivning av logotyp, katalog, broschyr, annonsmaterial, meny, inbjudan, reklamblad, affisch, visitkort med mera. Vi skapar även gärna en grafisk profil till ditt företag som fungerar som ett styrverktyg för alla som jobbar med företagets kommunikation för ett tydligt budskap utåt.

Oavsett vilken typ av grafisk formgivning du är i behov av så finns vi vid din sida. Självklart skapar vi materialet i högsta kvalitet anpassat för ändamålet. Vi går tillsammans igenom ditt behov och vision för att sedan lämna förslag på en design. Vi formger sedan materialet för att det på bästa sätt ska fungera för din verksamhet och dess inriktning.

Vi erbjuder följande tjänster inom Grafisk formgivning

Grafisk Profil

I en grafisk profil finns riktlinjer för användning av logotyp, grafiska element, färger, former och typsnitt samlade på ett ställe. Det är helt enkelt en guide för att underlätta i allt grafiskt arbete. Den grafiska profilen bidrar till seriositet och igenkänningsfaktor. 

Logotyp

Logotypen är företagets ansikte utåt. Den är en symbol som kännetecknar företagets varumärke. Logotypen är en av de viktigaste delarna för att skapa en igenkänningsfaktor. Den ska vara skapad för att kunna användas i olika sammanhang och material och ska även vara enkel att tolka. 

Formgivning

För att bygga en hemsida, skapa en trycksak eller en kampanj krävs grafiska element som kommunicerar ditt företags varumärke och budskap. Vi formger en lösning anpassad efter ditt behov och vision. Detta för att få ditt företag att synas, oavsett plattform. 

Trycksaker

Vi är din helhetsleverantör av allt grafiskt material så som katalog, broschyr, annonsmaterial, meny, inbjudan, reklamblad, affisch, visitkort med mera. Självklart skapar vi allt efter ert behov och grafiska profil.

1

Planering

Vi börjar med ett möte där vi går igenom önskemål, utmaningar och din vision. Tillsammans identifierar vi vilka målgrupper du vill nå. Därefter analyserar vi era plattformer och er grafiska profil för att skapa oss en så bra bild som möjligt av er. Sedan tar vi fram en strategi för design och struktur. 

Design

När vi har klarlagt målen är det dags för den kreativa fasen som slutligen ger ett konkret förslag med design och utformning som bland annat visar vilka färger, former, funktioner och andra element som passar för just din vision och målgrupp.

2

3

Färdigt material

Vi levererar ett tryckfärdigt digitalt original som är redo att användas för dess ändamål.

Referensprojekt

Redo att synas?

Fyll i ditt nummer

Fyll i ditt nummer och namn så kontaktar vi dig inom kort.