Tjänster

Utbildning i Google

Vill du ha hjälp med att förstå hur du skall kunna utläsa och hantera t.ex. Google Ads eller Google Analytics? Låt oss skräddarsy en utbildning som passar dig eller ditt företag. Vi erbjuder utbildning digitalt eller fysiskt på ert kontor. Kontakta oss för ett möte eller en offert redan idag.

Vi hjälper dig manövrera googles verktyg

Vi på Modhs Webbyrå erbjuder utbildning i Googles tjänster som: Google Ads, Google Analytics, Google My Business och Google Shopping. De flesta av våra kunder önskar att vi tar hand om arbetet med deras digitala plattformar men till de som vill manövrera det hela själva finns vi tillgängliga för att lära ut det mest grundliga för att du ska förstå och få en bättre upplevelse av ditt företag och hemsida online.

Redo att boka din utbildning?

Vare sig du önskar fysisk eller digital utbildning finns vi här för att hjälpa dig. Vi har haft utbildningar en mot en och för upp emot femtio personer vid ett tillfälle. Vi sätter ihop en passande utbildning beroende på er nuvarande kunskap och vad ni önskar lära er. Vi försöker alltid lära ut med glädje och skapa en positiv känsla och målet är att man alltid skall vara klokare än när man kom dit. Kontakta oss redan idag för en utbildning!

Google Analytics

Google Analytics är till för att mäta och läsa av trafiken på er webbplats.

Google Ads

Google Ads är betald marknadsföring via Google som skapar ökad trafik/försäljning.

Google My Business

Google My Business ger ökad närvaro på google maps och lokala sökfraser.

Google Shopping

Google Shopping är Googles egna butik på nätet. Att finnas här med din produkt är viktigt 2023.

Redo att synas?

Fyll i ditt nummer

Fyll i ditt nummer och namn så kontaktar vi dig inom kort.