Tjänster

Webbutveckling / Kodning

Vi utvecklar och kodar lösningar för bokningssystem, kalkylatororer, bygger plugins till WordPress. Vi integrerar också lösningar för Mobilt BankID, ekonomisystem m.m. Kontakta oss redan idag för ett första möte så vi får höra mer om er idé och vad vi kan göra tillsammans.

Webbutveckling / Kodning efter dina önskemål

Vi på Modhs Webbyrå strävar alltid efter att ge dig som kund en hemsida anpassad efter dina önskemål. Hemligheten för att lyckas riktigt bra i utvecklingen av din webbplats är att skräddarsy lösningar efter just dina behov. Det bidrar till tidseffektiva, smidiga och snygga lösningar för både företaget och kunden.
Vi utvecklar helt enkelt lösningar anpassade för din webbplats, för att motsvara dina kunders behov som samtidigt speglar dina egna behov.  Det ger inte bara webbutveckling, det ger dig även affärsutveckling som motsvarar dina kunders förväntningar.

Från idé till verklighet

Webbutveckling innebär allting som berör uppbyggnaden av en hemsida. När man pratar om webbutveckling så syftar man dock på den tekniska aspekten av en hemsida alltså funktionaliteten. Vi följer alltid de bästa beprövade metoderna för design och användbarhet för att säkerställa att hemsidans besökare får den bästa upplevelsen. 

Genomgång av projektet

Först går vi igenom projektet tillsammans och sätter en kravspecifikation.

Offert & Godkännande

Våra webbutveckling / kodning erbjuds till timkostnad men med en tid & prisindikation.

Testning & Lansering

När vi är klara testar vi tillsammans systemet/funktionen inför kommande lansering.

Projektet avslutas

När projektet avslutas hoppas vi ha gjort ett gott intryck för nya och framtida idéer.

Redo att synas?

Fyll i ditt nummer

Fyll i ditt nummer och namn så kontaktar vi dig inom kort.