Tjänster

Webbdesign i WordPress

Vi designar hemsidor i WordPress till små som stora företag över hela Sverige. Våra hemsidor fungerar lika bra på dator, mobil & ipad för den bästa upplevelsen. Våra hemsidor i WordPress skräddarsys med en personlig design för just ditt företag och dess profil. Våra hemsidor byggs i Elementor som gör det enkelt för dig som kund att uppdatera och redigera själv. Kontakta oss för ett möte eller en offert redan idag!

Webbdesign i WordPress efter dina önskemål

Vi på Modhs Webbyrå strävar alltid efter att ge dig som kund en hemsida anpassad efter dina önskemål. När det kommer till webbdesign är det viktigt att det finns en röd tråd för ett tydligt budskap utåt. Användarvänlighet och funktion står alltid i centrum. 

Oavsett vilken typ av hemsida du behöver så kan vi skapa den åt dig. Vi går tillsammans igenom ditt behov och vision för att sedan lämna förslag på en design. Vi utvecklar din hemsida för att den på bästa sätt ska fungera för din verksamhet och dess inriktning. Det innebär att vi även kan hjälpa dig med skräddarsydda lösningar som uppfyller de behov som du har idag, men även de som kan komma i framtiden. Hemsidan vi skapar till dig kan du själv sköta och administrera då WordPress är en plattform med open source, vilket gör det möjligt för dig att vidareutveckla den på egen hand. 

Hemsida i WordPress

Vi brinner för det vi gör, men vi brinner också för det du gör. Vi ser och förstår våra kunder och partners för att ta fram bästa möjliga produkt. Vi skapar en fulländad WordPress hemsida med en design som passar ditt företags profil. Självklart optimerar vi sidan för Google så att sökmotorn enkelt hittar din information. Vi lägger även stor vikt vid att hemsidan ska vara både tilltalande och användarvänlig.

Kundanpassad
Design

En anpassad design integrerar delar av ditt företags varumärkesidentitet för att göra en webbplats skräddarsydd.

SEO
Optimerad

Vi bygger din hemsida så att sökmotorer på bästa sätt hittar informationen på just din hemsida.

Användarvänlig
Redigering

Vi arbetar med front-end verktyget Elementor som ger dig möjlighet att redigera i ett visuellt och enkelt läge.

Anpassad för
olika enheter

Vi bygger din hemsida så att den är snygg och kompatibel både i datorn, mobilen och surfplattan för att ge ökad försäljning.

One-page

7 000 kr

Standard-site

14 000 kr

Kundanpassad

15 000 kr +

Referensprojekt

Insikt

Stekosterian

De Lonti

Cohr Group

Redo att synas?

Fyll i ditt nummer

Fyll i ditt nummer och namn så kontaktar vi dig inom kort.