Tjänster

Supportavtal

Vi underhåller och uppdaterar hemsidor & webshoppar till små som stora företag. Vi lägger största vikt i funktionaliteten för slutanvändaren och tummar inte en sekund på säkerheten. Med oss som partner kan ni känna er trygga med att allt fungerar som det ska. Är problemet framme finns vi tillgängliga 7-dagar i veckan för snabb support för att åtgärda det eventuella problemet. Se exempelpriser nedan eller kontakta oss.

Vad är ett supportavtal i WordPress

Ett supportavtal för en hemsida är en överenskommelse mellan en webbplatsägare och en teknisk supportleverantör som definierar vilken typ av teknisk support som är inkluderad och hur ofta den tillhandahålls. Ett supportavtal för en hemsida kan inkludera saker som hjälp med att lösa problem med hemsidan, uppdateringar av mjukvara och säkerhetspatchar, rådgivning om tekniska frågor och hjälp med att felsöka problem. Ett supportavtal för en hemsida kan vara ett bra sätt att säkerställa att din hemsida fungerar optimalt och att du har tillgång till teknisk support när du behöver det. Det kan också vara ett bra sätt att minimera risken för driftsavbrott och säkerställa att din hemsida uppfyller dina krav och förväntningar. När du väljer en teknisk supportleverantör för ditt supportavtal bör du titta på deras erfarenhet och kompetens, deras tillgänglighet och deras priser. Det kan också vara bra att jämföra olika supportavtal och se till att du får den support du behöver till en rimlig kostnad.

Supportavtal med Modhs Webbyrå

Modhs Webbyrå erbjuder supportavtal till nya som gamla kunder. Vårt erbjudande säkerställer att er hemsida eller webshop fungerar under dygnets alla timmar rent tekniskt. Har man problem med sin server så erbjuder vi flytt till våra servrar för att säkerställa snabb responstid och 99,9% driftsäkerhet. Vi erbjuder tre olika typer av supportavtal beroende på storleken & komplexiteten av din hemsida. Våra kunder finns inom alla branscher och vi underhåller idag enklare enmansfirmors hemsidor till större globala bolag. Med vår ”alla dagar i veckan” support. Är kunder trygga med att få snabb hjälp även om det är en söndagsmorgon. Vi strävar varje dag efter att vara den bästa leverantören på marknaden för service & support.

Vad ingår i vårt Supportavtal

Beroende på vilket supportavtal du väljer till din hemsida finns det olika lösningar. Vi på Modhs Webbyrå hjälper dig att ta fram rätt supportavtal för att säkerställa att din sida inte drabbas av virus, ligger nere, får error på grund av uppdateringar i WordPress.

Plugins & Tema

Vid en uppdatering gör vi en backup och sedan stegvis uppdaterar era plugins & teman. Vi testar alltid hemsidan efteråt för att säkerställa funktionen.

Kodade lösningar

Vi uppdaterar kodade lösningar för att säkerställa funktionaliteten i WordPress även för nyare versioner. Detta har vi sett varit ett stort problem genom åren.

Server & Php-version

Vi uppdaterar serverinställningar och Php-versioner löpande för att säkerställa att hemsidan är live och fungerar som den ska.

Kvällsuppdateringar

Vi utför alltid uppdateringar sent på dygnet för att säkerställa att din hemsida / webshop inte ligger nere för eventuella besökare.

Lilla avtalet

650 kr/mån

Mellan avtalet

1300 kr/mån

Kundanpassad

+1950 kr/mån

Redo att synas?

Fyll i ditt nummer

Fyll i ditt nummer och namn så kontaktar vi dig inom kort.